Wet n’ Wild Fergie Perfect Pout ruž za usne – Daily

IMG_4016 (1)

‘WET N WILD –  već više od 30 godina kreira trendove prilagođene ženama svih dobnih skupina, boje kože i staleža, a dobar balans pristupačnosti i kvalitete čini ga jednim od najcjenjenijih i najprodavanijih brandova dekorativne kozmetike na području Sjeverne Amerike. Inspiriran je modom, noćnim životom i kulturom Los Angelesa te se pomno prate posljedni trendovi i postižu najviši standardi stila i kvalitete.

Više od 400 nijansi boja privuklo je i Fergie, pjevačicu Black Eyed Peas-a koja je postala zaštitno lice  Centerstage kolekcije ovog brenda.’

Fergie Centerstage Perfect Pout  je kolekcija koju čini 10 ruževa, a ovim postom ću predstaviti svoj ruž u nijansi   A033 Daily.

Ova kolekcija ruževa nažalost nije dostupna na prodajnim mjestima Wet n Wild kozmetike u Hrvatskoj, pa nam preostaje kupovina preko web shopova.

Pakiranje : 

Ruž dolazi u srebrnoj plastičnoj ambalaži (koja me podsjeća na metak), u količini 3,95grama i djeluje profinjeno . Sama plastika je puno čvršća i kvalitetnija nego u Maga Last kolekciji i ambalaža je duža od Mega Last. Ruž je zaštićen prozirnom folijom pa smo sigurni da ga radoznali prsti nisu ranije otvarali.  Poklopac je proziran pa odmah vidimo o kojoj nijansi se radi. Ono što je isto kao kod Mega Last kolekcije (osim istog okruglog oblika) je podjednako iritantna činjenica da ruž ne možemo do kraja uvući u pakiranje nego viri van. Naravno da je to problem kod otvaranja i zatvaranja ruža pa su nužni  jaki živci i kirurška preciznost i mirnoća ruke kako ne bi oštetili ruž.

IMG_4019

Nijansa i tekstura :

Daily je svijetlo beige nude nijansa koja podsjeća na nijansu Bare It All iz Mega Last kolekcije no manje je smeđa. Mislim da podjednako dobro pristaje ženama toplog i hladnog podtona kože, posebno uz jači make up na očima.

Tekstura ruža  je na prvu ista kao kod Mega Last ruževa no kad namažemo usne vidi se razlika. Ruž je kremast , ne osjeti se na usnama, lako se nanosi,  a finiš je nekako ‘glossy mat’ ( teško mi je opisati). Malo se razlijeva preko ruba usana pa je preporučljivo koristiti i olovku. Nema neki posebni miris ni okus niti shimmer.

collage

 

Postojanost :

Pigmentacija ruža je odlična, obzirom da se radi o svijetloj nijansi. Postojanost je slabija nego kod Mega Last ruževa, ali mislim da je to slučaj samo sa ovom svijetlom nijansom ; strane blogerice navode odličnu pigmentaciju i postojanost kod tamnijih nijansi. Ruž je postojan na usnama 2-3 sata i ne ostavlja stain. Unatoč kremastoj teksturi , primjetila sam da malo isušuje usne no možda zbog toga jer u zadnje vrijeme nisu baš u savršenom stanju.

Dupe:

Nijansa Daily je dupe za Mac Honeylove

IZVOR : http://blog.lifesentropy.com/2013/05/dupe-mac-honeylove-
IZVOR : http://blog.lifesentropy.com/2013/05/dupe-mac-honeylove-

 

Simona

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s