Loko Prirodna Kozmetika Make Up Remover – Recenzija

IMG_0231

Više od godinu dana sam koristila Green Girl My Own Gentleman uljni čistač šminke (recenzija) i bila sam jako zadovoljna. Kako mi je čistač bio pri kraju, a proučavala sam ponudu Loko Prirodne Kozmetike, odlučih isprobati njihov uljni čistač. Nakon mjesec dana gotovo svakodnevne uporabe, mogu ocijeniti ovaj proizvod.

Pakiranje

Uljna mješavina dolazi u čvrstoj plastičnoj prozirnoj  bočici, opskrbljena pumpicom za doziranje i tirkiznim zatvaračem sa ‘open/stop’ mehanizmom. Zatvarač je kvalitetan i sprječava razlijevanje ulja prilikom transporta. Na bočici je naljepnica sa podacima o nazivu proizvoda, namjeni, načinu uporabe, sastavom i rokom trajanja. U bočici se nalazi 100 ml proizvoda, a rok trajanja je 8 mj od otvaranja.

IMG_0233

Sastav

ulje suncokreta, ulje marelice, sintetski emulgator, eterično ulje naranče

* zbog sintetskog emulgatora uljni čistač nije 100% prirodni proizvod

Količina potrošenog proizvoda nakon mjesec dana korištenja.
Količina potrošenog proizvoda nakon mjesec dana korištenja.

Način uporabe

Istisnuti 1-2 pumpice proizvoda na dlan, nanijeti na lice i izmasirati. Mokrim rukama ponoviti potupak još jednom kako bi se stvorilo mlijeko, te zatim isprati mlakom vodom. Nakon toga nije potrebno dodatno pranje lica nikakvim sapunima, ni gelovima.’

Uljni čistač koristim skoro svaki dan, tj kad sam našminkana, kao dio večernje rutine u njezi kože. Čistač odlično ispunjava svoju zadaću, uklanja svu šminku sa očiju, lica i usana. Nisam primijetila da mi iritira oči niti neku neželjenu reakciju na licu. Miris je svjež zbog eteričnog ulja naranče (iako priznajem da mi se više sviđa miris GG My Own Gentleman), a okus je gorak. Nakon ispiranja mlakom vodom, na licu mi ostavlja ‘masnjikav’ trag no to ne smatram negativnim jer lice svakako još operem gelom i Magnitone Lucid uređajem. Koža je mekana, očišćena, glatka i ne zateže. Za čišćenje mi je dovoljan jedan potisak pumpicom tako da se ulje zaista sporo troši i 100 ml nije malo kao što se čini.

collage
Gore L-R : olovka za oči, tuš, maskara, olovka za usne, ruž za usne na koži podlaktice; istrljano uljnim čistačem; dodano vode da se stvori emulzija; koža nakon ispiranja vodom

Gdje kupiti

Cijena uljnog čistača je 40 kn i može se naručiti direktno od Loko prirodna kozmetika.

Ako još niste probali uljne mješavine za čišćenje lica, možda Vam ovaj post pomogne da se napokon odlučite jer mu dajem ocjenu 5 :-)

Simona

4 misli o “Loko Prirodna Kozmetika Make Up Remover – Recenzija

    1. Oba odlično ispunjavaju zadaću. Više mi se sviđa miris od GG, a 200ml košta 60 kn (+ poštarina) al moraš pazit da potrošiš u roku inače će se pokvarit i bacit ćeš ( što mi se dogodilo jednom). Sadrži ricinusovo ulje koje dugoročno korišteno može isušiti kožu ( bitno ako ti je koža već suha). Loko ulje mi je nekako više masno, 100 ml je 40 kn (+pošt) al ćeš prije potrošit i duži je rok trajanja. Na tebi je da odvagneš. Meni je za mrvicu bolji GG, al to je baš subjektivno jer su oba proizvoda odlična.

      Sviđa mi se

Komentiraj