5 top proizvoda u 2016. godini

img_8827-1

Razmišljala sam koju temu odabrati za posljednji post u 2016.godini. Nakupilo se proizvoda koji čekaju recenziju, potrošenih proizvoda, novokupljenih,…Odluka je pala na proizvode koji su mi bili najdraži u ovoj godini i sa prvotnih 10 sam suzila izbor na 5 proizvoda. Radi se o proizvodima za njegu lica, tijela i kose koje sam zaista najviše koristila i bila zadovoljna učinkom.

Pa zavirimo u listu odabranih :)

1. Afrodita sensitive kamilica okoloočna krema

Trenutno koristim 4. teglicu ove kreme  i to sve govori koliko sam njome zadovoljna. Teglica sadrži 15 ml kreme bogate teksture, blagog mirisa koja se s lakoćom upija u kožu. Iako nemam izrazito suho okoloočno područje, kremu koristim za dnevnu i noćnu njegu. Za dan je potrebna doslovno mrvica kreme koju pažljivo utapkam i ostavim da se dobro upije dok za noć nanesem obilniji sloj. Okoloočno područje je vidljivo hidratizirano, nahranjeno i osvježeno i zato ovu kremu obožavam. Dodatni plus je povoljna cijena oko 40 kn i sporo trošenje.U sastavu nema parabena, parafina, silikona i vazelina, a ima shea maslaca, avokadovog ulja, pčelinjeg voska, ulja pšeničnih klica i ricinusovog ulja koji su dodani kako bi hranili kožu.

2. Uriage termalna voda

Poput Afrodita kreme, i ovaj proizvod koristim svakodnevno. Blagog sastava, slankastog okusa, najsličnija izotoničnoj fiziološkoj otopini, osvježava, umiruje i njeguje. Ne nalazim situaciju gdje bi ova termalna voda bila neprimjenjiva. Koristim ju za osvježavanje lica u toplim danima i nakon sunčanja, za vlaženje lica prije nanošenja kreme/seruma, nakon depilacije, kod svrbeža kože zbog raznih iritacija, pomoć u njezi   dječje kože,… Sadrži mineralne soli – So4, Cl, Na, Ca, Mg i K što daje specifičan slankast okus. Uz mineralne soli sadrži i elemente u tragovima; Cu, Zn, Mn i Si i neutralni plin pod pritiskom (N2). Najisplativije mi je veliko pakiranje od 300 ml po cijeni cca 110 kn.

3. Redken hair cleansing cream

Ovaj odlični šampon namjenjen je dubinskom čišćenju vlasišta, a pošto je namijenjen svim tipovima kose, toplo preporučujem svima da isprobaju. Šampon je bisernobijele kremaste guste teksture, blagog voćnog mirisa i sadrži voćne kiseline koje pranjem rade kemijski piling tjemena, a vlasi čiste od nataloženih proizvoda-proizvoda za styling, sebuma, nečistoća i kamenca iz vode. Šampon me oduševljava jer je učinak vidljiv već prvim pranjem. Kosa je čista, lepršava, voluminoznija i mekana! Šampon koristim samo jednom mjesečno, preporučuje se povremeno korištenje kombiniranjem sa uobičajenim šamponom. Obavezno  nakon njega stavim regenerator/masku. Šampon sam naručila sa Feelunique web shopa, po cijeni cca 10£, a bočica od 300 ml mi traje skoro godinu dana!

4. Kerastase nutritive nectar thermique treatment

Hvaljeni proizvod za zaštitu kose od utjecaja topline pri stiliziranju i na mojoj kosi se pokazao kao pun pogodak. Tretman je namijenjen zaštiti suhe kose koja se često izlaže utjecaju topline prilikom sušenja, oblikovanja, ravnanja, uvijanja…. Osim što pruža zaštitu do max temp 180 C, dubinski hrani i njeguje vlasi kombinacijom probranih sastojaka (kompleks Iris Royal i ulje lana). Moja kosa je duga i tretirana plavim pramenovima,obavezno ju sušim fenom i omiljenom Olivia Garden četkom a povremeno koristim peglu. Bez ovog Kerastase tretmana kosa bi bila u lošem stanju, a ne svilenkasta i meka. Iako se cijena čini visoka (oko 26€ na Feelunique), itekako se isplati uložiti jer se proizvod jako sporo troši a rezultati su vidljivi.

5. Aromara Gyno Pro

Ovaj proizvod sam morala uvrstiti na popis omiljenih proizvoda jer mi je odličan i pravo otkriće, a tijekom trudnoće me spasio kod tegoba. Gyno Pro je potpuno prirodna mješavina baznih i eteričnih ulja, ne sadrži kortikosteroide ni sintetske antibiotike. Djelovanje je protumikrobno (protubakterijsko, protuvirusno, protugljivično, protuparazitsko), smiruje upalu, otklanja svrbež i peckanje, normalizira vaginalnu floru, ubrzava oporavak i regenerira tkivo, održava higijenu genitalnog područja i služi kao lubrikant. Gyno Pro mogu koristiti žene svih dobnih skupina uključujući trudnice, dojilje i djevojčice. Uljna mješavina nema neugodan miris, lako se aplicira. Bočica sadrži 30 ml, može se kupiti u bolje opskrbljenim ljekarnama i putem Aromara web shopa po cijeni 85 kn.

Dijelimo li neke od  favorita?

 

4 misli o “5 top proizvoda u 2016. godini

  1. Uriage termalna mi je savršena te će se također naći među mojim favoritima. Afrodita okoloočnu sam nabavila prije nekoliko dna i još je nisam stigla isprobati, ali sam čitala puno pozitivnih recenzija te se nadam da će i meni odgovarati :D

    Sviđa mi se

Komentiraj