O NAMA

Dobrodošli na blog!

Sadržaj bloga pišu i uređuju sestre Simona i Silvija; zaljubljenice u kozmetičke proizvode za njegu lica i tijela, dekorativnu kozmetiku, online kupovinu i kreativne uratke… Blog je nastao iz hobija i pišemo u slobodno vrijeme preostalo nakon svih poslovnih i obiteljskih obaveza.

Svi članci su napisani u dobroj namjeri, iskreno i iz osobnog iskustva te ih koristite na vlastitu odgovornost, posebno one vezane za preparativne proizvode. Ako je nama neki proizvod odgovarao, nije nužno da će odgovarati i Vama jer svačija koža drugačije reagira na sastojke proizvoda i bilo koji može izazvati neželjenu reakciju. Savjetujemo da se prije svake kupovine uvijek dodatno informirate i prilagodite se svojim potrebama te kupujte zdravorazumski. Svi proizvodi o kojima pišemo kupljeni su vlastitim novcem, a ako budemo pisale o sponzoriranim proizvodima to će biti posebno naglašeno i neće utjecati na subjektivan i iskren stav. Sve fotografije su privatno vlasništvo, označene ‘logo znakom’ bloga , a na ostalim fotografijama je naznačeno porijeklo (izvor).

Simona (38)

lice – mješovita osjetljiva koža, proširene pore, sklonost miteserima, rozog podtona, koristi puder u najsvijetlijoj nijansi

tijelo – suha koža

kosa – duga kosa tretirana plavim pramenovima

Silvija (34)

lice – mješovita koža, proširene pore, sklona nepravilnostima, neutralnog podtona i svijetle puti, koristi puder u najsvijetlijoj nijansi

tijelo – normalna koža

kosa – poluduga, prirodno smeđa

Bit će nam drago da naše članke komentirate i podijelite svoje mišljenje i iskustva. Sve bezobrazne, nepristojne i uvredljive komentare nećemo dozvoliti i takvi neće ni ‘ugledati svijetlo dana’ jer na našem blogu ne dopuštamo govor mržnje i frustracije.

Hvala ! :-)

Komentiraj